Štirje vrtovi odprli vrata

Objavljeno: .

Na kar prevroč prvoavgustovski dan so odprli vrata štirje okrasni vrtovi v okolici Ljubljane - vrtovi vrtoljubk Anče Tomažinčič, Nuše Zanoškar, Marte Bervar in Mete Berce.
Če je kdo razmišljal, da bo sredi počitnic in v tej pasji vročini obiskovalcev malo, se je zmotil. Na prav vsakem od štirih vrtovih nas je bilo veliko, veliko smo lahko videli in veliko smo lahko spoznali in občudovali. Seveda taki dnevi pomenijo tudi srečevanje starih kot spoznavanje novih vrtoljubskih znancev, kar oglede vrtov še popestri..

(za povečan prikaz kliknite slike in nato kliknite še gumb Celoten zaslon)

Vse štiri vrtoljubke so predstavitev svojega vrta zelo temeljito pripravile. Na tudi sicer urejenih vrtovih je bilo vse na svojem mestu. Poskrbele so tudi za strokovno vodenje po svojem vrtu, manjkalo pa tudi ni dobrega prigrizka in takega ali drugačnega "kozarčka".

Naj ob tej priložnosti objavimo zahvalo Nuše Zanoškar Bojanu Repšetu, ki je ves dan neumorno vodil obiskovalce po njenem vrtu in jim vneto razlagal, kaj vse vidijo na njem:
Bojan, zahvaljujem se ti za vodenje pri ogledu mojega vrta. Tvoja strokovnost in znanje sta bila podana prijetno in zabavno. Povratne informacije o tvojem vodenju so zelo laskave.
Bil si krasen in prepričljiv!
Hvala, Bojan!
Nuša